Начало » Гумено-транспортни ленти, преси за вулканизация и механични връзки. Сервиз

Гумено-транспортни ленти, преси за вулканизация и механични връзки. Сервиз


Като представители на Dunlop Conveyor Belting (Europe),  част от Fenner Dunlop Conveyor Belting Worldwide Group - световният лидер в производството на конвейрни ленти сме горди, че можем да предложим оптимално решение на Вашите проблеми . С 12 фабрики на 5 континента, Fenner Dunlop Group, осигурява най-голямото разнообразие на висококачествени конвейерни ленти в света и доставя ленти в над 150 страни в Европа, Африка, Средния изток, Южна Америка и Азия.
   

На своите клиенти Dunlop осигурява посещения на място и огледи, избор на лента по зададени технически данни на конвейра, техническо обучение, обучение за лепене, откриване на повреди и разрешаване на проблеми, изследване, тестване и усъвършенстване.  
За да посрещне многообразието от нужди на своите клиенти, Dunlop произвежда един от най-богатия асортимент от ленти и специални продукти възможни на пазара, както и поддържа най-големия и разнообразен асортимент на склад в индустрията на ленти - повече от 375 км.

В съвременните условия на работа, изискванията на индустрията по отношение на безопасността, качеството, производителността и ефективността на разходите при обработката на насипни материали от суровината до крайния продукт са все по-големи.

Също така предлагаме преси за тяхното залепване след скъсването, породено при експлоатацията им.