Вериги и резервни части за ходови системи

Продуктовата гама за ходовата част включва сглобена верига или по отделно: релсов път, тракове, горни и долни ролки, ленивци, звездочки или сегменти за звездочки,болтове и гайки. Сглобените звена- предназначени за вериги на челни товарачи и булдозери са капсуловани и самосмазващи се. Маслото между щифта и втулката увеличава живота на звената.Всички звена са подсилени, щамповани и силно закалени в дълбочина. При нас можете да намерите консумативи за ходови системи на всички модели минибагери, верижни минитоварачи, среден и тежък клас верижни багери и товарачи,както и булдозери. Поддържаме постоянни наличности на склад в град София.

РАЗПОЛАГАМЕ С РЕМОНТНА ПРЕСА ЗА ИЗБИВАНЕ И НАБИВАНЕ НА КЛИНОВЕ. СЕРВИЗЪТ НИ Е НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ, АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СКЪСИТЕ ИЛИ УДЪЛЖИТЕ ВЕРИГИТЕ СИ.
Продукт Информация
Релсов път и свързващи звена-прецизно изляти и топло почистени. Сухи, гресирани или самосмазващи, в зависимост от типа машина и Вашите изисквания. Релсов път и свързващи звена-прецизно изляти и топло почистени. Сухи, гресирани или самосмазващи, в зависимост от типа машина и Вашите изисквания.
Ремонтни звена . Ремонтни звена .
Всички видове тракове - едноребрени, двуребрени и триребрени Всички видове тракове - едноребрени, двуребрени и триребрени
Гумени и полиуретанови тракове Гумени и полиуретанови тракове
Звездочки и сегменти за звездочки Звездочки и сегменти за звездочки
Ленивци Ленивци
Горни ролки Горни ролки
Долни еднобордни ролки Долни еднобордни ролки
Долни двубордни ролки Долни двубордни ролки
Гумени вериги за мини-багери Гумени вериги за мини-багери